Om Penger.no

1 Fyll ut skjema

Fyll ut et kort og enkelt skjema, og motta tilbud skreddersydd for deg og din økonomiske situasjon.

2 Velg tilbud

Få tilbud fra våre bank- og forsikringspartnere. Velg tilbudet som passer dine behov best.

3 Spar penger

Klapp deg selv på skulderen. Du har spart penger som kan brukes på en ekstra fin ferie.

Slik fungerer tjenesten

Penger.no er et nettsted som enkelt lar deg sammenligne priser og vilkår på lån og forsikring. Vår ambisjon er å gi deg mer makt over din personlige økonomi og gode betingelser på lån og forsikring.

Lån og forsikring utgjør de største utgiftene for folk flest. Samtidig opplever mange at det kan være vanskelig å forstå vilkår og muligheter, og i tillegg sikre at man får den beste avtalen med banken.

Vi mener at ting ikke trenger å være så vanskelige. Derfor har vi utviklet noen hjelpemidler som vi tror skal forenkle det hele. Du kan også spare tid og arbeid ved å søke lån og forsikring hos flere selskaper samtidig gjennom Penger.no sine søknadsskjema.

Det hele er egentlig veldig enkelt. Du fyller ut søknadsskjemaet vårt og vi sjekker opp vilkårene hos mange banker og forsikringsselskaper elektronisk.

  • På forsikring vil du få opp priser og vilkår med en gang, og kan sammenligne og velge din favoritt online.
  • På boliglån får du opp en liste med de mest relevante bankene ut fra dine individuelle behov. Du velger hvilke banker du ønsker å bli kontaktet av for å diskutere vilkår og forhold ved lånet. Vi sender med informasjonen fra søknadsskjemaet til den eller de bankene du ønsker å gå videre med.
  • På billån får du svar så snart søknaden din er behandlet av den enkelte banken. Du trenger ikke å bli kontaktet av bankene for å få innvilget lånet, men kan gjøre vurderingen av hvilke tilbud som passer best for deg i ro og mak.

Trygghet og konfidensialitet

Du kan også være helt sikker på at Penger.no vil behandle dine opplysninger konfidensielt. Vi vil aldri lagre noen opplysninger som kan spores til deg. Det beste av alt er at tjenesten er gratis.

Penger.no AS

Penger.no AS eies av Finn.no AS (100%). Både Penger.no og FINN er en del av Schibsted, et ledende norske mediekonsern, som har virksomhet i 25 land. Schibsteds omfatter blant annet VG, Aftenposten, Bergens Tidende, Stavanger Aftenblad, Fædrelandsvennen og FINN.