Presse

PENGER.NO er Norges ledende sammenligningstjeneste for privatøkonomi. Vi gir folk bedre råd gjennom å tilrettelegge en markedsplass for lån og forsikring.

Hver uke hjelper vi flere titusener av unike brukere å fatte mer velinformerte beslutninger om privatøkonomien sin. Vi samler informasjon rett fra unike integrasjoner i bankenes databaser, sammenstiller offentlig tilgjengelig informasjon og verdiøker gjennom egne undersøkelser. Gjennom integrasjoner med over 30 banker og forsikringsselskap gir vi brukerne mulighet for enkelt å bytte leverandør.

Vi har arbeidet for å gi folk bedre råd siden 2011. Da lanserte vi en boliglånstjeneste som gir folk mulighet til å søke hos flere banker samtidig. I 2012 lanserte vi en sammenligningstjeneste for bilforsikring. 2014 lanserte vi mulighet for å søke lån hos mange banker samtidig på lån til campingvogn, bobiler, MC og ATV. I fjor lanserte vi også muligheten for å få sammenlignet og flyttet hele forsikringsforholdet, inkl. totalkunderabatter, etc.

Våre IT og produktmessige integrasjoner gir skreddersøm for den enkelte bruker og gir tilgang til produkter og fordeler mange brukere ikke har visst om. Gjennom koblinger med enkelte av selskapene sjekker vi helt ned på personnummer-nivå om kunden kvalifiserer for gunstigere vilkår, for eksempel fordi kundens arbeidsgiver har pensjonssparing i det aktuelle forsikringsselskapet. Vi har også tilrettelagt informasjon og rådgivningsguider for å hjelpe brukeren å gjøre gode valg ut fra akkurat hans situasjon.

For mer informasjon ta kontakt med vårt kundesenter
Penger.no er en tjeneste fra FINN.no og kundesenteret betjenes av FINN.no.

Våre åpningstider er:
Mandag - fredag: kl 09 - 15.

Telefon: 22 86 44 10