Gi deg selv bedre råd før julestria – refinansier boliglånet ditt nå

- PENGER.no

Snart er det jul og i desember er nordmenn flest opptatt av gavekjøp og juleforberedelser. Mange bruker mye penger på forbruk i desember, men vi gir deg gode råd som kan hjelpe deg å spare penger – og gå neste år i møte med litt bedre oversikt over økonomien.

Julefeiringen koster flesk for mange

Nordmenn bruker i snitt 11 000 kr ekstra i desember. Av dette går omtrent halvparten til julegaver. For mange er det til stor hjelp at man bare blir trukket halv skatt i desember, men for mange kan det allikevel oppleves som om julen spiser mer av familiebudsjettet enn man har råd til.
– Julen skal være en høytid for hygge og kos, men mange skulle nok ønske de hadde litt bedre råd til å gjøre innkjøpene sine, sier Sebastian Mikolajcyk, produktsjef for lån i Penger.no. Han mener man fint kan ta seg råd til gaver og god mat så langt økonomien tillater, men har allikevel et godt råd med på veien.
– Dersom man gjør gode prioriteringer med privatøkonomien, kan man få bedre råd til de hyggelige tingene i livet, fortsetter Mikolajcyk. Et av grepene man kan gjøre, er å refinansiere boliglånet på Penger.no. Det gjøres enkelt ved at man fyller ut en enkel søknad og får tilbud fra flere banker samtidig. På den måten kan man velge den banken som gir best vilkår og spare penger hver måned på boliglånet.
– Det er også viktig å legge til at banken man bytter til, gjør jobben for deg. Det er lettere å bytte bank enn mange tror og flere banker opererer med Mobil BankID som signatur på lånet. Refinansierer du boliglånet i dag, kan du trolig gå inn i julestria med mer å rutte med enn tidligere, avslutter Sebastian Mikolajcyk, produktsjef i Penger.no.

Refinansier boliglånet i dag – søk nå

Det er enkelt, raskt og uforpliktende å søke om refinansiering hos sammenligningstjenesten Penger.no. Søk i dag og se hvilke muligheter bankene kan tilby deg!

Refinansier kredittkortene dine

Har du brukt kredittkortene dine litt for mye i førjulsstria? Det er fort gjort å la en dyr julefeiring bli til dyre kredittkortregninger i måneder og år fremover. Vårt søsterselskap Lendo sammenligner forbrukslån fra 15 forskjellige banker for deg, slik at du kan samle og nedbetale kredittkortregningene dine med en lavere rente.

REFINANSIER KREDITTKORTENE DINE

Både Penger.no og Lendo sine tjenester er gratis, uforpliktende og trygge å bruke.

Eksempelrente Penger.no boliglån: Effektiv rente 2,29%, 2 millioner lånt over 25 år, kostnad: 621 475 kr, totalt: 2 621 475 kr. Hver kunde får individuell vurdering fra valgfri bank som kan tilby refinansiering av boliglån

Eksempelrente Lendo: Nominell rente 9,85%, effektiv rente 10,59 %, lånebeløp 150 000, nedbetalingstid 5 år, etableringsgebyr 900, kostnad: 41 460, totalt: 191 460. Hver kunde vil få individuell vurdering fra valgfri bank som kan tilby forbrukslån.

Lendo AS og Penger.no er eid av FINN.no AS.