Nyttårsforsett: Slik rydder du i økonomien din

- PENGER.no

Har du litt slunken lommebok etter julen? Slik sørger du for at du får mer å rutte med i 2015. En halvtimes jobb kan gi deg tusenlapper i måneden.

 

Med det nye året kommer kanskje nyttårsforsette om å ha litt bedre oversikt over økonomien? Vel, start i dag!

Lavere renter

Det første du bør gjøre er å sjekke boliglånet ditt. Mange kan spare på å forhandle lavere renter på lånet sitt, eller bytte bank.

Du tenker kanskje at det ikke er noe å spare, nå som renten er lave? Det er feil. Det er fortsatt konkurranse mellom bankene, og det lønner seg å sjekke vilkårene du har på lånet.

Klarer du å senke renten med 0,5 prosentpoeng, vil du spare 10.000 kroner i året hvis boliglånet ditt er på 2 millioner kroner. Det er over 600 kroner ekstra i måneden.

Les også: Slik bytter du bank

 

Billigere forsikring

Det neste du bør gjøre er å sjekke forsikringene dine. Her kan det også være mye penger å spare. Penger.no hjelper stadig nordmenn som sparer mange tusenlapper på sine forsikringer.

Vi du gjøre det enkelt, kan du først sjekke bilforsikringen. Dette er ofte den dyreste forsikringen.

På Penger.no kan du legge inn informasjonen om bilen – og få vite hva du må betale. Deretter er det bare å kjøpe:

Sjekk og kjøp bilforsikring: På penger.no kan du enkelt sjekke priser på bilforsikringen din og kjøpe med en gang.
Sjekk og kjøp bilforsikring: På penger.no kan du enkelt sjekke priser på bilforsikringen din og kjøpe med en gang. Start her!

Bytt alle forsikringene

Vil du ta en full gjennomgang av forsikringene dine, hjelper vi deg med det også! Vi kan hjelpe deg med å bytte forsikringene dine. Bare legg inn dine opplysninger hos oss, så hjelper vårt kundesenter deg med å finne det beste tilbudet for deg. Vi sikrer dataene dine med login, så det er helt trygt – og gratis å bruke tjenesten!

Har du litt flere forsikringer, vil vi fort kunne spare deg for 10.000 kroner i premie. Det blir 800 kroner i måneden spart!

Gå her for å bytte forsikringspakke!