Store prisforskjeller på forsikring i Bergen

- PENGER.no

Visste du at det kan være store penger å spare på å sjekke forsikringene dine? Undersøkelser viser at det kan være mange tusen kroner mellom rimeligste og dyreste alternativ på boligforsikring. Er du blant de som betaler for mye?

Størst prisforskjeller i Bergen

Analysebyrået Cicero utarbeider månedlige rapporter for forsikringsbransjen og i juni-rapporten fremkommer det at det er store forskjeller på priser på boligforsikring. Forsikringspremien på bolig avgjøres av ulike faktorer som alder og bosted, men også internt i storbyer som Bergen kan prisdifferansen bli så stor som nesten 8 000 kr pr år.

– Det er store forskjeller på forsikringspremier for boligforsikring i Bergen, selv med sammenlignbare dekninger, sier Rune Carr, produktsjef for Forsikring hos Penger.no, som er en tjeneste fra FINN. En god boligforsikring er en investering i trygghet for det uforutsette, men det gir ingen mening å betale tusenvis av kroner ekstra for samme vare, fortsetter Carr.

Rune Carr er kommersiell produktsjef for Forsikring i Penger.no, som er en tjeneste fra FINN.

 

Stadig flere bytter forsikringsselskap

En undersøkelse foretatt av organisasjonen Forsikringsmeglerne viser at kunder i snitt kan spare 23% ved å konkurranseutsette forsikringene sine. Og stadig flere bytter forsikringsselskap – andelen som har byttet selskap har økt fra 16 til 19% så langt i 2017, sammenlignet med samme periode i 2016.

Penger.no sammenligner tilbud fra ulike forsikringsselskaper, slik at det blir lettere for kundene å velge et selskap med god dekning til lavest mulig pris.

Spar penger ved å sammenligne dine forsikringer

– Mitt råd til alle som vil spare penger på forsikringene sine er å gjøre en årlig sammenligning av hva de ulike selskapene tilbyr. Dette gjør man enkelt på Penger.no. Hos oss fyller du bare ut en enkel søknad, så sjekker vi flere aktører samtidig for deg. Ofte kan vi tilby forsikringer som er rimeligere enn de man allerede har fra før, med samme dekning. Det gir bedre oversikt for kundene og mer penger spart, avslutter Carr i Penger.no.

Sammenlign dine forsikringer hos Penger.no