Boliglån

Vi sammenligner banker, og finner det beste boliglånet for deg. Send én søknad og få flere tilbud -enten du skal ha lån til en bestemt bolig, finansieringsbevis eller ønsker å refinansiere.

Usikker på om du skal søke lån, refinansiering eller finansieringsbevis? Les mer her.

Refinansiering

Sjekk om du kan få bedre betingelser på nåværende boliglån, samle smålån eller øke lånet du har i dag.

13 367 kr

*I eksemplet over har vi gjort det vanskelige veldig enkelt; i regnestykket er nominell rente satt til 2.4%, eff. rente ca 2,5% og nedbetalingstid over 25 år.

Hvordan fungerer det?

1

Fyll ut skjema

Du fyller inn opplysninger om deg selv. Om du vil ha svar raskere er det lurt å finne frem selvangivelse og lønnsslipp.

2

Velg tilbud

Du får en liste over banker som ønsker å konkurrere om deg. Du velger de bankene du vil ha tilbud fra.

3

Bli kontaktet

Du blir kontaktet av bankene innen to dager, hvis det ikke er helg. Velg det beste tilbudet, eller si nei takk.

Det tok meg 3 timer fra jeg søkte på lånet til jeg satt med det første finansieringsbeviset i hånden, veldig god service og en grei måte å kontakte flere banker på uten å fylle ut samme søknad flere ganger."

- Håkon Sandbakken

Helt supert å ha en sånn mulighet, da får du kjapt og greit sjekket ut flere banker samtidig!

- Wenche

Nyttige verktøy

Ulike lånesøknader

Finansieringsbevis

Finansieringsbevis er en bekreftelse fra en bank som viser hvor mye du kan låne. Finansieringsbeviset gir deg en oversikt over hvor mye du kan kjøpe eiendom for, inkludert den egenkapitalen du har. Det er en fordel å ha finansieringsbevis før du skal på visning. Ved å søke om finansieringsbevis hos oss kan du sammenligne inntil 3 banker, hva de er villig til å gi deg i lån og til hvilke betingelser.

Skaff finansieringsbevis

Nytt boliglån

Boliglån er den vanligste formen for lån i Norge. Lånet gis med sikkerhet i fast eiendom og hvor mye du kan låne avhenger av din husholdnings økonomi. Normalt er det krav til minst 15% egenkapital. Lånet nedbetales etter en fast nedbetalingsplan noe som gir god oversikt og forutsigbarhet. Dersom du vet hvilken eiendom du skal kjøpe kan du søke og sammenligne boliglån her.

Søk boliglån

Refinansiering

Refinansiering innebærer å erstatte eksisterende gjeld med ny gjeld som har andre betingelser enn den opprinnelige gjeldsposten. Det er tre forskjellige måter å refinansiere på, det er refinansiering av eksisterende boliglån i eksisterende bank, flytte boliglån over til en annen bank eller å samle annen gjeld. Målet med en refinansiering er å oppnå bedre betingelser. Det gjør man ved å ta opp ny gjeld med lavere renter og omkostninger og deretter innfri den gamle gjelden med det nye lånet.

Refinansier lånet ditt

Gode råd er gratis

Vi sammenligner banker, og finner det beste boliglånet for deg. Send én søknad og få flere tilbud -enten du skal ha lån til en bestemt bolig, finansieringsbevis eller ønsker å refinansiere.